ALYAAlbum, seveda. Mala, a velika Alya, vedno polna pozitivne energije, je v čarobnem grajskem okolju predstavila svojo novo studijsko ploščo.  Deset pesmi, en album, s popolnoma upravičenim imenom - CAR.
 

 

 

 

Novo ploščo Car je nasmejana Alya odpela na Ljubljanskem gradu v spremstvu svojega benda. Z enournim koncertom, katerega pesmi nosijo le pozitivna sporočila, je dodobra ogrela ozračje in zazibala povabljene v ples. Rok Terkaj je na svoj, poetsko raperski način ubesedil dobrodošlico priljubljeni pevki. Nato pa je rojstvo Carja Alya otvorila z istoimensko pesmijo, sicer napisano za Mingl, ki je, drzno in odbito, Alyo izbral za svojo ambasadorko. Trkaj in Alya sta za zaključek skupaj odpela tudi njuno novo pesem “Čas je”, za katero sta posnela tudi simpatičen videospot.

ALYA

 

Med koncertom Alya ni pozabila na besede zahvale svojim pevskim kolegom, partnerjem in prijateljem, ki jo podpirajo na njeni pevski poti. V ritmih njenih uspešnic so se pozibavali člani skupine Big Foot Mama, Neisha, Rebeka Dremelj, Miki Vlahovič, Alenka Bikar, Azra Selimanović, Žiga Gombač, Anja Baš … Ob izidu nove plošče je Alyi čestital tudi predstavnik založbe Menart Dean Windish in ob tem dejal: “Alya, ti si CARICA!"

Avi
(foto: Sašo Radej)